Produktet e reja

IMOTO

Bikers Club

iMoto Bikers Club u krijua nga dhe për një komunitet motoiklistësh, që mblidhen së bashku për të vizituar vende të ndryshme në Shqipëri dhe për të shijuar një ditë me motorrat e tyre. Këto ture janë planifikohen dhe njoftohen nga iMoto. Të gjithë ata që janë pjesë e iMoto Bikers Club janë të ftuar. Komuniteti i motoçiklistëve që janë pjesë e iMoto Bikers Club përbëhet nga rreth 200 persona dhe bëhet më i madh çdo muaj.

lexo me shume