Si të zgjedhim helmetën e duhur?

Si të zgjedhim helmetën e duhur?

Të zgjedhim një helmetë të re është gjithmonë e vështirë. Çdo helmetë tregon shumë për personalitetin dhe stilin e personit që e mban ate. Por përpos pamjes së jashtme, cilat janë benefitet dhe karakteristikat e veçanta të helmetave full-face...

Read more