Honda CRF 250R 2022
Honda CRF 250R 2022

CRF250R i ri është më i fortë, më i fuqishëm dhe më dinamik se çdo model tjeter mid-range. Tipi i motorit...

Read more
Si të zgjedhim helmetën e duhur?
Si të zgjedhim helmetën e duhur?

Të zgjedhim një helmetë të re është gjithmonë e vështirë. Çdo helmetë tregon shumë për personalitetin dhe...

Read more
Si vendosen certefikimet e mbrojtëseve të trupit.
Si vendosen certefikimet e mbrojtëseve të trupit.

Mbrojtja në mënyrë efektive gjatë udhëtimeve me motor në ditët e sotme është domosdoshmëri. Mbrojtëset...

Read more
Historia e xhaketave ikonike të Dakar Rally
Historia e xhaketave ikonike të Dakar Rally

Në vitin 1978, garuesi francez Thierry Sabine krijoi një garë epike. Paris-Dakar ishte një maratonë e cila...

Read more
10 Këshilla për udhëtimet me motor gjatë stinës së nxehtë
10 Këshilla për udhëtimet me motor gjatë stinës së nxehtë

Udhëtimet me motor gjatë verës janë padyshim një nga aktivitetet tona të preferuara. Nuk ka rëndësi nëse...

Read more
Si të zgjedhësh dorezat e duhura për udhëtimin e rradhës
Si të zgjedhësh dorezat e duhura për udhëtimin e rradhës

Pavarësisht stinës, dorezat janë një aksesor i domosdoshëm gjatë udhëtimit me motor. Dorezat jo vetëm i...

Read more
Historia e Helmetave AGV
Historia e Helmetave AGV

Fillimet modeste të AGV Vitet 1940 Brenda disa muajsh nga përfundimi i Luftës së dytë botërore, mijëra...

Read more