Honda CRF 250R 2022

Honda CRF 250R 2022

CRF250R i ri është më i fortë, më i fuqishëm dhe më dinamik se çdo model tjeter mid-range. Tipi i motorit: 249cc ftohje e lengshme, nje cilindrik – 4 kohe Induksioni: PGM-FI Ndezja: DC-CDI Raporti i kompresimit: 13.9:1 Starteri: Elektrik me...

Read more