CB500X

CB500X

Endu nëpër trafikun e qytetit,  më tej në autostradë, e pastaj drejt të panjohurës.

Me drejtimin e shkathët dhe një pozicion të relaksuar hipur mbi motorçikletë , CB500X pushton lehtë çdo terren. Pra, edhe nëse jeni duke ngarë në një xhungël urbane ose duke vizituar një territor të paeksploruar, gjeni arratisjen që kërkoni – të gjitha vetëm me një licencë A2.

CB500X mbart një motor të dyfishtë paralel 500cc të ftohur me lëng që e bën të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për fundjava. Stili i tij i thyer është ndërtuar për rreziqet e rrugës së hapur – duke kursyer karburant dhe drejtim të shkathët, do të jeni të lirë të realizoni kilometrat kudo që rruga t’ju çojë rruga.

 

CB500X








TË DHËNAT TEKNIKE

Motorri

Bore × Stroke (mm) 67mm x 66.8mm
Carburation PGM-FI
Compression Ratio 10.7:1
C02 Emissions 80
Engine Displacement (cc) 471cc
Engine Type (cm³) Liquid-Cooled, parallel twin
Max. Power Output 35kW @ 8500rpm
Max. Torque 43Nm @ 7000rpm
Oil Capacity (Litres) 3.2 litres
Starter Electric

 

Rrotat

Brakes Front Single Wavy Disk, 320mm, 2 POT caliper
Brakes Rear Single Wavy Disk, 240mm, 1 POT caliper
Suspension Front Conventional Telescopic, 41mm, pre-load adjustable
Suspension Rear Prolink mono with 9 stage Preload adjuster, steel square pipe swingarm
Tyres Front On-Off Pattern
Tyre Size Front 120/70ZR – 17M/C
Tyre Size Rear 160/60ZR – 17M/C
Tyres Rear On-Off Pattern
Wheels Front 17 X MT3.5 Multi-Spoke Aluminium Cast
Wheels Rear 17 X MT4.5 Multi-Spoke Aluminium Cast

Përmasat dhe Pesha

Battery Capacity (VAh) 12V 8.6AH
Caster Angle 26.5 degrees
Dimensions (L×W×H) (mm) 2095mm x 830mm x 1360mm (Low screen) 1390mm (Hi screen)
Frame type Steel diamond
Fuel Tank Capacity (Litres) 17.5L (inc reserve)
Fuel Consumption 83mpg
Ground Clearance (mm) 170mm
Kerb Weight (kg) 196kg
Seat Height (mm) 810mm
Trail (mm) 108mm
Wheelbase (mm) 1420mm

Transmisioni

Clutch Wet multiplate
Final Drive Chain
Transmission Type 6-speed

Instrumentet dhe Elementet elektrike

Headlights  Low 4.8W, Hi 12W x 1 light
Instruments Digital Speedometer, Digital Bar Graph Tachometer, Dual Trip Meters, Digital Fuel Level Gauge & Fuel Consumption Gauge, Digital Clock