#clubmember

Le të
bëjmë diçka të mahnitshme!

Bëhu pjesë e klubit iMOTO dhe na ndihmo të ndërtojmë një komunitet të motorristëve në Shqiperi.
Do të njoftoheni për të rejat nga motorçikletat, lajmet pikante dhe shumë të tjera se si të jetoni ëndrrën tuaj në një motorçikletë.
Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter