Veshje

Dainese

Që nga viti 1972, Dainese ka dhënë kuptimin e sigurisë për motoçiklistat. Bazuar në trashëgiminë e vërtetë italiane, Dainese ndjek stilin, të bukurën dhe elegancën spontane..

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter