Honda CRF 250R 2022

CRF250R i ri është më i fortë, më i fuqishëm dhe më dinamik se çdo model tjeter mid-range.


Tipi i motorit: 249cc ftohje e lengshme, nje cilindrik – 4 kohe

Induksioni: PGM-FI

Ndezja: DC-CDI

Raporti i kompresimit: 13.9:1

Starteri: Elektrik me bateri lithium-ion

 • Amortizatoret para: bosht i permbysur teleskopik 49mm i rregullueshem Showa®
 • Amortizatoret mbrapa: Sistem Pro-Link®
 • Frenat para: Disk hidraulik 260mm
 • Frenat Mbrapa: Disk hidraulik 240mm
 • Goma para: Pirelli Scorpion MX32 80/100-21
 • Goma Mbrapa: Pirelli Scorpion MX32 100/90-19
 • Baza e gomave: 147.7cm
 • Lartesia e uleses: 96.1cm
 • Kapaciteti i sebratorit: 6.3 litra
 • Lartesia nga toka: 333mm
 • Gjatësi: 217.7cm
 • Gjërësi: 82.7cm
 • Lartësi: 126.5cm

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *