Kontakti

Ke pyetje?
Ne kemi përgjigje!

Keni nevojë për informacione shtesë apo dëshironi të bëni një pyetje a të lini një koment? Na lini një mesazh dhe do ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Dyqani në Tiranë

Rruga Pandeli Cale, Tirana, Albania
Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter