s i g u r i
Siguri

ËSHTË SHUMË E RËNDËSISHME TË KESH MBROJTJEN E DUHUR TEKSA UDHËTON

Nëse jeni të apasioniuar pas motorrave dhe keni ndërmend t’i ngisni ata deri sa të bëheni 97 vjec, atëherë sigurohuni që po udhëtoni të mbrojtur.

Play
sukses

4
vjet
sukses

adrenaline

Shpejtësi maksimale
dhe stabilitet

Të gjithë motorët e Honda-s, Benelli-t dhe Sym-it, u ofrojnë klientëve të tyre maksimumin e lirisë, shpejtësisë dhe sigurisë.

Rehati 0
Performancë 0
Siguri 0
më të fundit

një këndvështrim tjetër nga bota e motorëve

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter