Sym

Kompania ka përdorur profesionalizëm dhe teknologji të përparuar për të realizuar ëndrrën e tyre të përvojës ideale të hipur. Motoja e markës është: “Marvelous Technology and Marvelous Life”.

Date:

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter