HONDA CB1000R

Categories: , Product ID: 18412

Description

Një identitet i ri në rrugë

Kompakt dhe muskulor, vetëm me  një vështrim të shpejtë të kap syri fundet e lëmuara të metalit që pasqyrojnë traditën e një Café Racer që kërkon shumë impenjim. Është një bishë e egër me një performanc të bukur. Përshëndete, nëse guxon, Hondën CB1000R.

Ne e quajmë Neo Sports Café dhe është një stil i ri i pa mbuluar nga pas  për CB1000R. Plotësisht e ristilizuar nga rrotat e lartë, me theksim në metal, aai ka  karakter individual dhe agresiv. Me motor dhe me kaso të përfunduar me ngjyrë të zezë të thellë, kjo motoçikletë jep  pamje të re në rrugë dhe tregon praninë e vërtetë kudo që ju udhëtoni më atë – apo kur e parkoni atë.

 

Trajtimi me sportivitet  me pamje agresive

Motorçikleta  me katër cilindra 998 cc – me pistonë me kompresion të lartë të fortifikuar, si CBR1000RR – mbështetet në një shasi të re; një lloj çeliku të fortë  me krahë të lëkundshëm në një anë. Fuqia maksimale është 107Kw @ 10.500 rpm(rrotullime për minutë) dhe, e kombinuar me 104Nm @ 8,250 rpm të çiftitrrotullues, ju merrni një nxitje bujare të përshpejtimit kur keni nevojë për të. Është një përzierje emocionuese e performancës së fuqishme dhe fuqisë së kontrollueshme gjatë gjithë rrugës nëpër gamën e rrotullimit.

 

Shiu

Vendosja me e ulët e parametrave të fuqisë që ju mund të zgjidhni ofron një mgarkesë të mesme të Engine Braking (EB) dhe HSTC lartë. Nivelet më të ulëta të fuqisë dhe të çiftit rrotullues janë fokusuar në 3 ingranazhet e para – ju keni nevojë më së shumt  atëherë kur është kohë me lagështi.

 

Standard

Kjo mënyrë përdor vendosjen në pozicion të mesëm për energji, HSTC , EB. Ajo redukton fuqinë e marsheve të parë dhe të dytë, dhe përdor një kurbë të energjisë që radhitet vetëm nën regjimin SPORT. Ekziston një çift rrotullues i reduktuar në hapje minimale  për të mbajtur motorçikletën të butë dhe të qëndrueshëm kur jeni duke i dhënë me ose pa ngarkesë fuqie. Gjithashtu lejon edhe rrëshqitjet e vogla të rrotave të pasme duke e mbajtur rrotën e përparme në tokë.

 

Sport

Kur doni  këtë stil, ai përdor parametrat e fuqisë së lartë me nivelet me ato më të ulëta të EB dhe HSTC për të shpërndarë fuqinë 100% përmes të gjitha gjashtë marrsheve. Është sikur të heqësh atë nga zinxhiri; çift ​​rrotullues maksimal në të gjitha pozicionet  me hyrje shumë të vogël nga HSTC.

 

Përdoruesi

Një mënyrë e programueshëm që lejon atë që e nget të zgjedhi midis 3 cilësimeve, është gjithashtu e mundur t’i ruani ato edhe për përdorim të ardhshëm.