HONDA CB500X

Quick Info Categories:

Description

Endu nëpër trafikun e qytetit, më tej në autostradë, e pastaj drejt të panjohurës.

Me drejtimin e shkathët dhe një pozicion të relaksuar hipur mbi motorçikletë , CB500X pushton lehtë çdo terren. Pra, edhe nëse jeni duke ngarë në një xhungël urbane ose duke vizituar një territor të paeksploruar, gjeni arratisjen që kërkoni – të gjitha vetëm me një licencë A2.

 

CB500X mbart një motor të dyfishtë paralel 500cc të ftohur me lëng që e bën të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për fundjava. Stili i tij i thyer është ndërtuar për rreziqet e rrugës së hapur – duke kursyer karburant dhe drejtim të shkathët, do të jeni të lirë të realizoni kilometrat kudo që rruga t’ju çojë rruga.

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter