HONDA CB650R

Categories: , Product ID: 13808

Description

Nga apatia në emocione thriller me shikim te parë

Çdo ditë është një eksperiencë udhëtimi. Fillojeni ditën sot me një CB650R të ri. Me performancën dalluese të garuesve  të sporteve burrërore të rrugës dhe stilit pothuajse të zhveshur të Neo Sports Café, CB650R është gati për t’ju marrë në një aventurë të paharrueshme urbane.

 

Kolonë zanore me katër cilindra

Ndizeni motorin dhe ndjeni CB650R teksa gjallërohet me ulërimën e zhurmës së tij. Mbyllni sytë dhe dëgjoni sinfoninë me katër cilindra të sintonizuar në të njëjtën linjë, që shfaqet nëpërmjet marmidave shkarkuese dhe zhurnënbytësit kompakt. Ju jeni gati të pushtoni rrugën. (dëgjohet më mirë me kufje)

 

Zhurmë minimale, motorçikletë maksimale

CB650R i ri paraqet dizajn të lëmuar dhe aerodinamik që përputhet me stilin tuaj të sofistikuar urban. Pozicioni ultra-kompakt dhe i fuqishëm i qëndrimit të trupit në motoçikletë kanalizon retro-minimalismin e CB1000R Neo Sports Café, por me peshë 5 kg më pak. Ai paraqet në mënyrë të përzier linjat e lakuara me kënde të tendosur, të kurorëzuar nga drita të shquara LED nga përpara. Me CB650R, më pak do të thotë më shumë

 

I pajisur në mënyrë të plotë

Keni çdo gjë që ju nevojitet. Nuk ka gjë që mund t’ju ndalojë.

Motorçikleta premium ka nevojë për pajisje premium. Ndriçimi i plotë LED në CB650R të ri jep cilësi të veçantë të sofistikuar dhe bashkëkohore. Ndriçuesit e përparmë rrethorë që shquhen dukshëm hedhin dritë përçuese ngjyrë blu.Pamja e pajisjes është në formën e një kroskoti digital LCD me formë sahati rrumbullake, dhe përmban treguesit e pozicionit të marrshit dhe të kamjios.

 

Inxhinieri tepër tërheqëse

E krijuar për të arritur qëllimin dhe për t`u argëtuar.

Kur bleni një motor, ju doni të ngisni atë. Ju dëshironi ta shijoni këtë eksperienc. Dhe ju doni t’i tejkaloni kufijtë tuaj me të. Motori CB650R dy-rrotësh katër-cilindrik DOHC me 16-valvula është konstruktuar për t’u përdorur. Është një kryevepër inxhinierike. Shijojeni në qejfin tuaj të plotë!