HONDA CMX500 REBEL

Quick Info Categories:

Description

Shprehe individualitetin tënd

I bukur tradicional

Një motor i modifikuar ‘bobber’ në të cilin  pamja origjinale tradicionale  lidhet me teknologjinë moderne.

 

Ndjehu i lirshëm

Vendose emrin tuaj mbi atë

Rebel CMX500 ka të bëjë me lirinë për të gjithë motoçiklistët, veçanërisht për mbajtësit e licencave A2. Me një motor të fortë, me ftohës të lëngshëm, me cilindra paralel dyshe  të mbështetur fort në shasi të ulët. Rebel CMX500 është një motoçikletë mahnitëse që duket si një telhajo e paprekur që është gati për kudo që imagjinata juaj do të shkojë.

 

Udhëtim i lehtë

Rebeli merr një rrugëtim tjetër

Me fuqinë që i jep motori me dy cilindra paralele tashmë të provuara, reagimi i tij është miqësor, i qetë dhe linear – ideal nëse më përpara keni përdorur një motoikletë më të vogël. Pozicioni hipur ka një ndjesi relaksuese kur uleni, krahët e shtrirë, në lartësinë e ulët të sediljes, gati për autostradë; është i rehatshëm dhe i lehtë për t’u drejtuar edhe kur jeni me shpejtësi të ulët

 

I rëndë dhe origjinal

Karakteristikat inovative të “Rebel” janë të dizenjuara dhe të bazuara në vlerat e vërteta të dëshirës për shkëputje dhe liri individuale.

Për tu larguar nga performanca e lartë me rpm-fokus e CBR500R, një skicë e ripunuar  e injektimit të karburantit PGM-FI i ka dhënë motorit të “Rebel” karakter krejtësisht tjetër. Ai ka  fuqi më të madhe të përmirësuar me rrotulluime më të mëdha prej 43.2Nm @ 6.000 rpm dhe – duke u kombinuar me fuqinë maksimale prej 34kW @ 8.500rpm – siguron përshpejtim të kënaqshëm dhe performancë të fortë në  udhëtim

 

Tingulli i duhur

Marmida 2-1 është projektuar me dy dhomat rezonatore së bashku me një zbutës të zhurmave e tipit ‘shotgun’ me diametër 120mm . Tingulli i prodhuar ka një pulsim të thellë falë ndezjes me faza 180 °. Kalojeni në marrshin e 6 të shpejtësisë  dhe do të befasoheni se sa i fortë është ky motor.

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter