HONDA INTEGRA

Categories: , Product ID: 18408

Description

Integra i ka të gjitha – stil luksoz, rehati e nivelit të lartë dhe performancë të fuqishme.

Ngarkuar me një motor 750cc të ftohur me lëng dhe e punuar  me shije të hollë të strukturës së trupit, Integra kombinon në mënyrë unike pamjen elegante të një motoçiklete skuter me performancën muskulore të një motoçiklete. Tani më shumë luksoze dhe me cilësi të përditësuara.

 

Integra e re ju jep adrenalinën e pastër të fuqisë motorike, duke siguruar komoditetin e një skuteri i destinuar për njerëzit e pasur dhe me pushtet. Ai jo vetëm që paraqet drejtimin e shkathët dhe sportiv të automjetit, por edhe klasin ekonomik të karburantit si dhe përputhshmërinë me Euro 4. Bëni një xhiro rreth qytetit ose jepini fuqishëm gazit për të dalë jashtë tij – çdo herë do të mbetet kujtim brenda jush.

 

Përveç se ju jep të dhëna tipike si konsumin e karburantit, temperaturën prej nxehjes dhe shpejtësinë, ekrani më i madh dhe më i ndritshëm LCD i Integra ju mban të informuar për ecurinë e motoçikletës me përdorimin e dritave intuitive me ngjyra.

 

Paketa e kontrollit  ka pesë module: DCT, Gear, Rev, Eco dhe Shift – secili me grupin e vet të ngjyrave të cilat korrespondojnë me performancën  e motoçikletës. Kjo do të thotë që ju mund të kontrolloni se në cilin marrsh është motoçikletës, ndryshimin e treguesit të shpejtësisë kur jepni më shumë gaz, madje edhe sa me efikasitet ju po e ngisni- të gjitha me vetëm një shikim tek paketa e kontrollit në ekran.

 

DCT siguron që Integra të bëjë ndryshime shumë të qeta në ndërrimin e marsheve pa ndryshim të shpejtësisë së ngarjes – kështu që nuk humbisni asnjë moment, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar për në punë ose keni dalë  për argëtim në fundjavë. Ekzistojnë tre module të ndryshme që përputhen me gjendjen tuaj, dhe ato përfshijnë modulin dinamik S (Sport) që ju jep një udhëtim më festiv me lëvizjen e lehtë të një çelësi.