HONDA NC750X

Categories: , Product ID: 18433

Description

QENDRA E RE E AVENTURAVE HONDA

NC750X është e pajisur me dizajn të fortë të ri dhe karakteristika të përmirësuara të performancës. E ndërtuar me një motor të rafinuar prej 750cc, qëndresë për  udhëtim të gjatë dhe një transmetim opsional të dyfishtë të frenave – ajo ka gjithçka që ju nevojitet për të udhëtuar pa frikë drejt aventurës.

NC750X ka dizajn kompakte, të thyer dhe karakteristika të reja të performancës që sigurojnë që ju të eksploroni në të dy drejtimet;  komoditetin dhe stilin. Me një pozicion të lartë në ngarje për një shikueshmëri të qartë, trajtim të zhdërvjellët dhe performancë të fuqishme – ai është shoqëruesi i përsosur i udhëtimit për kudo që të shkosh. Të bën përshtypje kursimi i  karburantit dhe hapësirë ​​të madhe e mbajtjes të saj të brendshme, kështu që judo të arrini kudo me efikasitet maksimal.

Përveç se tregon të dhëna tipike si konsumimi i karburantit, temperatura e ngrohjes dhe shpejtësia e nxehtësisë,  LCD më e madhe dhe e ndritshme e NC750X ju bën të informuar për ecurinë e motoçikletës me përdorimin e dritave intuitive me ngjyra.

Lëvizja me me vrull përpara ka pesë mënyra të ndryshme: DCT Opsionale, Gear, Rev, Eco dhe Shift – secila me grupin e vet të ngjyrave që korrespondojnë me ecurinë e motoçikletës. Kjo do të thotë që ju mund të kontrolloni se në çfarë marshi është motorçikletë, numërimin rev, ose edhe se sa me efikasitet ju jeni duke e ngarë – të gjitha me vetëm një shikim të vrullit të lëvizjes.

DCT siguron që NC750X bën ndryshime jashtëzakonisht të qeta të marsheve pa asnjë humbje në ngarje – kështu nuk do të humbisni asnjë moment, nëse jeni duke udhëtuar për të punuar ose duke u nisur për argëtim në fundjavë. Ekzistojnë tre mënyra të ndryshme që përputhen me mjedisin tuaj, duke përfshirë edhe modalitetin dinamik S (Sport) që ju jep një udhëtim të shkëlqyeshëm me lëvizjen e lehtë të një kaloni.

Sistemi i ri DCT gjithashtu vjen i ngarkuar me verifikimin e këndit , e cila automatikisht ndryshon ndërrimin e marsheve në varësi të shkallës së inklinacionit. Kjo do të thotë që ju të merrni  rrotulluimin e duhur në ngjitje të pjerrëta dhe përmirësim të kontrollit të motorit për zbritje të thella.