HONDA SH300I

Categories: , Product ID: 18394

Description

Një mjet klasik për kohët moderne

I njohur për elegancën e saj, kjo bukuri e përjetshme sjellë pamjen klasike të serive SH në ditën e sotshme. Gjithnjë e më popullor Honda SH300i tani vjen me një LCD të përmirësuar, me sustat e përparme  të rishikuara, me amortizatorët e pasëm të rinovuar dhe ndriçim LED të fortë. Linjat elegante janë plotësuar me ngjyra të reja së bashku me rrota 16 (gjashtëmbëdhjet>she) që japin pamje të plotë të pastër dhe moderne.

Skuteri ynë SH300i ngitet shumë lehtësisht

Shumë i pëlqyer  për stilin dhe besueshmërinë e saj, ai është bërë sinonim i performancës dhe i cilësissë së lartë të konstruktimit. Një kritik e vlerësoi lartë atë me emërtesën “armë perfekte” për ta ngarë në një qytet me trafik të rënduar – ky është një vlerësim i madh, nuk është çudi që kjo është zgjedhja e parë për shumë skuterë të modës në Evropë.

SH300i ka në përbërje një motor të vetëm të fortë 279cc me cilindër me katër valvula, që ftohet mjete të lëngshme. Ai ka dorreza  rrotullues të gazit për përshpejtim të menjëhershëm, dhe fuqi deri në 18.5kw fuqi për t’ju çuar përpara larg trafikut. Gjithmonë i njohur për kursimin e karburantit, duke minimizuar ndikimin në mjedis si dhe koston e udhëtimit tuaj.

 

SH300i ka 2 çelësa dhe është gjithashtu i mençur – me një sistem Smart-Key për komoditet dhe siguri pa shumë mundim. Përdoreni atë për ta ndezur ose për të mundësuar shkëputjen  e sediljes e 2m largnga skuter juaj – të gjitha me vetëm prekjen e një butoni.

Për kudo që të jeni nisur, zgjidhni pajisje që i përshtaten stilit tuaj të jetesës – nëse është një kuti e lartë që kërkon  hapësirë ​​shtesë, mbajtëse të nxehta, xham motori dhe batanije për mëngjezë të ftohta pikniku. Zgjidh nga një gamë ekstra cilësore që janë projektuar posaçërisht për skuterin tuaj Honda SH300i.