HONDA VFR1200X

Categories: , Product ID: 18399

Description

Eksperiencë prakticiteti më e lartë  me kroskotin prej xhami lehtësish të adaptueshëm, prizë 12V dhe marrsh DCT me tre nivele të marrshit S.

Pamja me ngjyrë të veçantë dhe përputhshmëria me Euro 4 e bën më të plotë  mjetin që i jep përdoruesit një ndjenjë të vërtetë sfidash dhe lehtësinë për ta eksploruar.

VFR1200X mbart një motor 1.237cc V4, shasi të avancuar dhe paketë elektronike e cila përmban një sistem të kombinuar ABS Traction Control (TCS) dhe variantin e paketës së marrsheve  Honda Dual Clutch Trasmission (DCT), për ndryshime të vazhdueshme dhe të qëndrueshme të marsheve.

Teknologjia e Honda’s Unicam e ndihmon motorin 1,237cc me 16 valvola. Konfigurimi SOHC ndihmon në reduktimin e peshës dhe madhësisë së kokave të cilindrit dhe optimizon formën e dhomës së djegies. Projektuar posaçërisht për të ofruar funksionalitet praktik dhe lehtësi në udhëtim, vibrimi i VFR1200X eliminohet virtualisht nga një kënd 76 gradë midis dy bankave të cilindrave dhe një kollodoku me 28 gradë të shkallëzimit midis dhëmbëzave.

 

Sistemi i injektimit të karburantit PGM-FI përdor  pajisje 44mm të matjes së karburantit dhe pajisje për regjistrim të saktë. Jepini stil udhëtimit tuaj me tre ngjyra mbresëlënëse për të plotësuar karkasën tuaj prej diamant alumini. Digital Silver Metallic dhe Pearl Cosmic Black ofrojnë një ndjenjë të butë, të lëmuar, ose zgjidhni Edicionin Special Dy-Ton Red për një stil tepër tërheqës. Me VFR1200X  mund tì bëni ato sfida të arritshme.