HONDA X-ADV

Quick Info Categories:

Description

Një model i ri i përmirësuar motoçikle me aftësi të mëdha në rrugë  të pa asfaltuara.

Për t’i tërhequr njerëzit të ulen mbi motorçikletë, ju duhet të bëni diçka krejtësisht të ndryshme, dhe Honda X-ADV bën pikërisht këtë. Konceptuar dhe zhvilluar nga ekipi i R & D i Hondës në Itali, ajo sjell një vështrim të ri në linjën tonë të aventurës. Nuk ka asnjë gabim të X-ADV në asnjë gjë. Ajo bie në sy  me një përzierje të sofistikuarës dhe tradicionales që e përshkon nga para deri në pjesën e pasme – është klas më vete.

Aftësia e X-ADV e bën më të lehtë udhëtimin tuaj të përditshëm përmes trafikut të qytetit; por në fundjavë, mund të vendosni të udhëtoni shumë më larg në rrugë rurale të pa asfaltuara.

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter