Qeradhënie

Për të gjithë ata që duan të ngasin një motorr, por nuk e kanë një të tillë, iMoto ka zgjidhjen perfekte: iMoto Rental. iMoto Rental ofron një gamë të gjerë të motoçikletave nga kategori dhe marka të ndryshme, të cilat mund të merren me qera për periudha afatshkurtra ose afatgjata. Ne gjithashtu sigurohemi që të këshillojmë dhe mbështesim motoçiklistët fillestarë, në mënyrë që ata të mund të përfitojnë sa më shumë nga udhëtimet e tyre të para.