Image Alt

Sherbimet

Shërbim

Vaj dhe filtra

Kulloni dhe mbushni vajin e motorit në nivelin e duhur; zëvendësoni filtrin e vajit; inspektimi i sigurisë.

Shërbim

Rrotat dhe disqet

Montoni dhe balanconi gomat tuaja ose ato që ne shesim. Hiqini dhe zëvendësojini.

Shërbim

Bateria ose sistemit elektrik

Karikoni, provoni dhe zëvendësoni baterinë tuaj; Testoni sistemin.
Ne kemi gjendje, shesim dhe instalojmë bateri për shumë motoçikleta të njohura, duke kontrolluar sistemin e karikimit, si dhe për të siguruar që ajo të mbetet duke funksionuar pasi të filloni motoçikletën tuaj.

Përmirësim

Shiritat, kontrollet dhe dorezat

Nëse dëshironi të ndryshoni pamjen e motorrit tuaj ose thjesht dëshironi të jeni më komfort në duar, krahë, shpatulla dhe kurriz, kjo është një mënyrë për të zgjidhur disa nevoja në të njëjtën kohë. Ejani të flasim çfarë mund të bëjmë për t’ju siguruar një zgjidhje për nevojat tuaja.

Shërbim

Larje & Shërbime të tjera të detajuara

A është duke mos *** Shkëlqyer *** motoçikleta juaj??
Lini një takim për të çlodhur biçikletën tuaj në një trajtim spa.

Përmirësim

Motori

Ne kemi ekspertizën, pajisjet dhe ofertat e pjesëve për të optimizuar eksperiencën e ngarjes së motorrit siç e keni ëndërruar.
Këshillohuni me ne për çdo gjë në lidhje me motoçikletën tuaj.

Kur futesh në iMOTO, bëhesh pjesë e një revolucioni.
Themeluar në 2016 iMOTO është në hapat e duhur për të ndërtuar gjeneratën e re të motorristave shqiptar.

Rruga Irfan Tomini, Tiranë, Shqipëri +355 67 501 0001 showroom@imoto.al Pandeli Cale, Tirana, Albania

Social Media

Join our Newsletter