VFR1200X

VFR1200X

Eksperiencë prakticiteti më e lartë  me kroskotin  prej xhami lehtësish të adaptueshëm, prizë 12V dhe marrsh DCT me tre nivele të marrshit S.

Pamja me ngjyrë të veçantë dhe përputhshmëria me Euro 4 e bën më të plotë  mjetin që i jep përdoruesit një ndjenjë të vërtetë sfidash dhe lehtësinë për ta eksploruar.

VFR1200X mbart një motor 1.237cc V4, shasi të avancuar dhe paketë elektronike e cila përmban një sistem të kombinuar ABS Traction Control (TCS) dhe variantin e paketës së marrsheve  Honda Dual Clutch Trasmission (DCT),  për ndryshime të vazhdueshme dhe të qëndrueshme të marsheve.

Teknologjia e Honda’s Unicam e ndihmon motorin 1,237cc me 16 valvola. Konfigurimi SOHC ndihmon në reduktimin e peshës dhe madhësisë së kokave të cilindrit dhe optimizon formën e dhomës së djegies. Projektuar posaçërisht për të ofruar funksionalitet praktik dhe lehtësi në udhëtim, vibrimi i VFR1200X eliminohet virtualisht nga një kënd 76 gradë midis dy bankave të cilindrave dhe një kollodoku me 28 gradë të shkallëzimit midis dhëmbëzave.

 

Sistemi i injektimit të karburantit PGM-FI përdor  pajisje 44mm të matjes së karburantit dhe pajisje për regjistrim të saktë. Jepini stil udhëtimit tuaj me tre ngjyra mbresëlënëse për të plotësuar karkasën tuaj prej diamant alumini. Digital Silver Metallic dhe Pearl Cosmic Black ofrojnë një ndjenjë të butë, të lëmuar, ose zgjidhni Edicionin Special Dy-Ton Red për një stil tepër tërheqës. Me VFR1200X  mund tì bëni ato sfida të arritshme.

 
TË DHËNAT TEKNIKE

Motorri

Bore × Stroke (mm) 81 x 60mm
Carburation PGM FI electronic fuel injection
Compression Ratio 12.1
C02 Emissions 146
Engine Displacement (cc) 1237
Engine Type (cm³) Liquid-cooled 4-stroke Unicam 16-valve 76 degree V4
Max. Power Output 95kW @ 7750rpm
Max. Torque 126Nm @ 6500rpm
Starter Electric

Rrotat

Brakes Front Dual 310mm discs
Brakes Rear Single 276mm disc
Suspension Front 43mm inverted telescopic forks with hydraulic damping, preload and rebound damping adjustment
Suspension Rear Pro-Link with gas-charged damper, preload and stepless rebound damping adjustment
Tyres Front 110/80-R19
Tyres Rear 150/70-R17
Wheels Front Tube less spoked
Wheels Rear Tube less spoked

Përmasat dhe Pesha

Battery Capacity (VAh) 12V-11.2AH
Caster Angle 28°
Frame type Diamond; aluminium twin-spar
Fuel Tank Capacity (Litres) 21.5 Litres
Fuel Consumption 16.7km/L
Ground Clearance (mm) 180mm
Kerb Weight (kg) 287kg
Seat Height (mm) 850mm
Trail (mm) 107mm
Wheelbase (mm) 1595mm

Transmisioni

Clutch Wet multiplate hydraulic 2-clutch
Final Drive Enclosed shaft
Transmission Type 6-speed