Vision 110

Vision

Nuk përpiqet të luftojë në trafik , e çan mespërmes atë

Me motor të  ri të avancuar – me ndalesa të kota  për  kursim të karburantit – shasia e re dhe suspension më të mirë, e bëjnë ecjen me shpejtësi mbi këtë skuter tejmase të kënaqshme  kudo ku udhëtoni. Karakteristikat e hijshme dhe të ristilizuara përputhet me karakterin e tij të  shkathët, ndërsa në anën praktike, pozicioni i relaksuar  hipur  mbi motorçikletë dhe çantat që vendosen në bagazh, japin bindjen se mund të përballohet gjithçka që ju kërkoni.

Vizioni 110 është thjeshtësi e pastër në çdo nivel, por është shumë më tepër se bazike kur bëhet fjalë për performancën. Vision 110 ka një motor të ri të tipit eSP  me  karburant që injektohet; që ftohet me  ajër, ai është njësi shumë e fortë. Projektuar për të përmbushur kërkesat e rrepta EURO 4, ai kombinon fuqinë dhe forcën  e mirë të gazit me nevojë riparuese të vogël duke mbajtur shpenzimet tuaja operative të ulëta.

Me pasqyra të ngushta të montuara në një trup të lëmuar, Vizioni 110 është akoma më i lehtë për të ecur nëpër rrugët e zëna të qytetit. Sedilja e ulët dhe hapësira më e madhe për gjymtyrët e këmbëve  përgjatë paneleve të dyshemesë, nxit një stil të qetë dhe më pak të sforcuar të ngarjes. Rehatia e pasagjerëve është marrë shumë parasysh edhe në Vizion 110. Pjesa ku mbështeten këmbët nga pas janë lehtësuar duke u dhënë pak më përpara dhe mbështetsja  e duarve është rishikuar për të siguruar një mbajtje të sigurt.


integraTË DHËNAT TEKNIKE

Motorri

Bore × Stroke (mm) 50mm x 55.1mm
Carburation PGM-FI electronic fuel injection
Compression Ratio 9.5
C02 Emissions 42
Engine Displacement (cc) 108cc
Engine Type (cm³) Air-cooled 4-stroke OHC single
Max. Power Output 6.5kw / 7,500rpm
Max. Torque 9.0Nm / 5,500rpm
Oil Capacity (Litres) 0.8
Starter Electric

Rrotat

Suspension Front Telescopic Φ31
Suspension Rear Dual-damper unit swing arm
Tyre Size Front 80/90-16 inch
Tyre Size Rear 90/90-14 inch
Wheels Front 16M/C X MT1.85
Wheels Rear 14M/C X MT1.85

Përmasat dhe Pesha

Battery Capacity (VAh) GTZ6V 5.3Ah MF
Caster Angle 27°
Dimensions (L×W×H) (mm) 1,925mm X 686mm X 1,115mm
Frame type Tubular Steel Underbone
Fuel Tank Capacity (Litres) 5.2L
Fuel Consumption 147mpg
Ground Clearance (mm) 160mm
Kerb Weight (kg) 102kg
Seat Height (mm) 770mm
Trail (mm) 70mm
Wheelbase (mm) 1290mm

Transmisioni

Clutch Automatic; centrifugal
Final Drive V-Belt
Transmission Type CVT

Instrumentet and Elementet elektrike

Headlights Bulb